Uitgebreide expertise
Good Food Coach is een samenwerking tussen 4 organisaties met als doel de grootkeukens en HORECA op weg te zetten naar een duurzame kwaliteitsvolle voeding en te helpen bij de reductie van voedselverspilling.
Individuele begeleiding, vorming en tools
Onze aanpak is gebaseerd op individuele begeleiding, vorming en gepersonaliseerd tools op basis van uw noden. Na een verkennend gesprek en audit van uw werking maken we gezamenlijk een actieplan waarna we u begeleiden in de realisatie van het actieplan.
Persoonlijk aanspreekpunt
U krijgt één contactpersoon toegewezen voor al uw vragen maar u kan ook beschikken over de kennis van een netwerk aan experts. Op deze manier kan Good Food Coach al uw vragen inzake duurzame voeding beantwoorden.
Oog voor detail
We besteden aandacht aan het gebruik van verse seizoensproducten, reductie van voedselverspilling, aanbieden van vegetarische maaltijden, berekenen food cost, stap voor stap integreren van duurzame ingrediënten (bio, fair trade, ASC/MSC), …
Coaching
Alvorens de individuele begeleiding te starten, zal Good Food Coach eerst een bezoek brengen aan uw keuken. Hierbij wordt, naast een korte audit van de werking, tijd uit getrokken voor een gesprek waarbij u duidelijk uw prioriteiten, noden en mogelijkheden kan aangeven. Op basis hiervan wordt een actieplan uitgewerkt en kan worden aangevangen met de individuele begeleiding..
Tools
Naast individuele begeleiding biedt Good Food Coach eveneens een reeks van gepersonaliseerde tools aan die kunnen helpen bij het monitoren en verduurzamen van de werking van uw keuken.
Deze tools worden steeds op maat van uw werking afgeleverd en het gebruik ervan zal makkelijk en snel kunnen geïntegreerd worden in uw werking. Voor elk van de tools kan begeleiding of opleiding worden voorzien bij installatie.
Front Title
This is where the text for the front of your card should go. It's best to keep it short and sweet.
Back Title
CODUCO werd 10 geleden opgericht door Rob Renaerts die op dat ogenblik reeds actief was in het begeleiden van grootkeukens naar meer duurzaamheid.
Meer InfoFront Title
This is where the text for the front of your card should go. It's best to keep it short and sweet.
Back Title
Foodcost.be werd opgericht door 4 Brusselaars en richtten een internetplatform op dat toelaat om de rentabiliteit van uw kantine- of grootkeuken project te organiseren.
Meer InfoXavier Bouvy
This is where the text for the front of your card should go. It's best to keep it short and sweet.
Back Title
Expert in duurzaam beheer van voeding met 20 jaar ervaring in grootkeukens ( van sandwichbar tot gastronomische keuken).. Begeleidt grootkeukens om een goed beheer en voeding te combineren en te optimaliseren.
Meer InfoFront Title
This is where the text for the front of your card should go. It's best to keep it short and sweet.
Back Title
Biowallonie, is de nieuwe omkaderingsstructuur van de biosector. Biowallonie, heeft 3 grote missies : omkadering van producenten in biologische landbouw, oprichten van nieuwe netwerken & promotie van biologische landbouw
Meer Info